Spiker Baydemire küfrü iade etti

  • Ana Sayfa
  • Spiker Baydemire küfrü iade etti
Spiker Baydemire küfrü iade etti
Baydemir'in yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor. Avrasya TV spikeri Murat İde canlı yayında Baydemir'e lafını iade etti.Abone ol

KCK'ya yönelik operasyonlarda gözaltına alınan belediye başkanları için kamera karşısına geçen Osman Baydemir'in yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor.

SEN YAP O DEDİĞİNİ

Avrasya Tv'de yerel seo çalışması yayınlanan 'Ters Açı' isimli programın sunucusu Murat İde canlı yayında Osman Baydemir'e yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Baydemir'in 'bizi şahin ve güvercin diye ayıranlara ha ..tir diyoruz' şeklindeki açıklamalarına değinen İde: ' Ey Osman Baydemir sen yap o dediğini. Yediği çanağa tüküren bir hain olmaya bu kadar hevesli olmanı anlayabiliyorum' şeklinde karşılık verdi.

HENÜZ HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Birilerinin artık herşeyi açık açık söylediğine vurgu yapan İde: 'Sırığı verdiniz ellerine bu efendiler sırıkta atlıyor artık. Henüz herşey bitmiş değil. Havadayken bunlar çekin aşağıdan minderi öpsünler o kurban olacakları toprağı. Ya şıhlarının yanlarına giderler ya da yere vurunca akılları açılır belki' dedi.

Programın sonlarına doğru Osman Baydemir'e yönelik tutumunu daha da sertlerştiren İde sözlerini şöyle sürdürdü: 'Sahi Baydemir delikanlılık edip söyledin o lafı devlet bu bir yere gidemez, .O ki ferman padişahınsa dağlar bizimdir demiş ozanın biri sen yap o dediğini Yani hadi ... git' (Ensonhaber)



Kategori : POLİTİKA