Fenerbahçe Kazımın biletini kesti

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe Kazımın biletini kesti
Fenerbahçe Kazımın biletini kesti
Milli futbolcu Önder Turacı’dan sonra Colin Kazım’ın da Fenerbahçe’deki kariyeri bitiyor.. Abone ol

Önder Turacı’dan sonra Colin Kazım’ın da F.Bahçe’deki kariyeri bitiyor.. Özellikle bu sezon yaptıklarıyla kabına sığmayan bir görüntü çizen 23 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin hazırlık kampına davet edilmedi.

Kelep ersağ nedir çe, trafik kazası, gece alemleri ve son şike dosyası sonrası yönetimi devamlı olarak açıklama yapmak zorunda bırakan ve zor duruma sokan Kazım, 4 Ocak’ta İstanbul’da yapılacak hazırlıklara davet edilmediği gibi Antalya kampı programına da dahil edilmeyecek.

Teknik direktör Daum’un verdiği rapor doğrultusunda Aykut Kocaman ve Şekip Mosturoğlu hem Kazım’la hem de babasıyla görüşerek durumu kendisine iletti.

TEK UMUT YILDIRIM!

Bu gelişmelerin ardından Kazım’ın ‘sarı-lacivert’ tek umudu kaldı o da başkan Aziz Yıldırım’ın iyi niyeti..

Eğer Kazım gidip başkandan özür diler, yaşantısını düzelteceğini anlatır ve başkan da kendisini inandırıcı bulursa bir ihtimal Kazım kalabilir.. Fakat bunun için de öncelikli olarak baba Rodney Richards ve Kazım’ın ’hata’ yaptıklarına inanmaları gerekiyor.

Bilindiği gibi Colin Kazım’ın babası son yaptığı açıklamada “Ocakta ne olur bilinmez. Bize sahip çıksınlar, kalırız” diyerek aba altından sopa göstermişti.



Kategori : SPOR