Şener ve Çömez Özel Harpçi mi?

  • Ana Sayfa
  • Şener ve Çömez Özel Harpçi mi?
Şener ve Çömez Özel Harpçi mi?
Emekli hakim Tarımcıoğlu'ndan siyaset gündemini sarsacak iddia: ''Şener ve Çömez Özel Harpçilerin kontrolünde.''Abone ol

İNTERNERHABER
ANKARA- Eemekli Askeri Hakim Faik Tarımcıoğlu’ndan bomba gibi açıklamalar.  Tarımcıoğlu, TP lideri Abdullatif Şener ile Turan Çömez’in “Özel Harpçi” lerin kontrolünde olduğunu söyledi.” Tarımcıoğlu, “Turan Çömez, AK Parti’de görevlendirilmişti.Özel Harpçiler yönlendiriyordu. Abdullatif Şener’de ‘Seni Başb seo new york akan Yapacağız” denilerek istifa ettirildi” iddiasında bulundu.

Kozmik Büro’da yapılan aramalardan sonra gözler Özel Harbin siyasi uzantılarına çevrildi. Ömer Şahin’le kanala TV’de yayınlanan Görüş Farkı programına katılan Faik Tarımcıoğlu, Emniyet İstihbarat eski Başkanı Bülent Orakoğlu ve Gazeteci Celal Kazdağlı, Özel Harp’in sivil uzantısı olan siyasetçiler konusunda çarpıcı bilgiler verdiler.

Merhum Kemal Yamak Paşa, CHP içinde Özel Harpçiler olduğunu söylemişti. Eski ANAP milletvekili, emekli Askeri Hakim Faik Tarımcıoğlu ise, “Sadece CHP’de mi? ANAP’ta da vardı, AK Parti’de var” dedikten sonra  AK Parti içindeki Özel Harpçilerle ilişkili olarak iki ünlü ismi adres gösterdi. Tarımcıoğlu, şunları söyledi:

ŞENER’E “SENİ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ” DEDİLER
“Şu anda yurt dışında olan milletvekili (Turan Çömez), özel kalem olarak partide görevliydi. Özel Harpçilerce yönlendirildiği çok açık; bu reddedilemez. Bir Başbakan Yardımcısı’na (Abdullatif Şener) “seçime girme, seni Başbakan yapacağız” dediler. Bu yapı (özel harp) içinden birileri, dedi. Eski Genelkurmay Başkanı’nın (Hüseyin Kıvrıkoğlu) Başbakanlığı Mesut Yılmaz’a altın tepsiyle sunduğunu söylediği ses kayıtları internete düştü. Bunları birleştirirseniz, derin yapının Türk siyasetine nasıl tahakküm ettiği, el koyduğu, yönlendirdiği ortaya çıkar.”



Kategori : POLİTİKA