İkinci Mehmet Topuz krizi

İkinci Mehmet Topuz krizi
Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olduğu yönündeki haberleri yalanladı.Abone ol

Sabah saatlerinde Anadolu Ajansı geçtiği haberde Kayserispor'un, Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştığını duyurdu.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medya north dakota seo da görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''

SÜLEYMAN HURMA HEMEN YALANLADI

Kayserispor'da geçen sezon yaşanan 'Mehmet Topuz krizi'nin ardından bu sezon da Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olduğu haberi yöneticileri birbirine düşürdü. Kulübün basın sözcüsü Yücel Şahin bu transferin gerçekleştiğini açıklarken, bugün menajer Süleyman Hurma'dan yalanlama geldi.

Lig TV'de katıldığı bir programda konuşan Hurma, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, henüz böyle bir transferin söz konusu olmadığını, oyuncunun menajerinin Galatasaray'la görüştüğünü ve bu olanların ardından, Ali'nin sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Süleyman Hurma, "Galatasaray'ın bu konuda herhangi bir açıklaması ya da bizimle görüşmesi yok. Galatasaray bu oyuncuyla ilgilenmiyor ise, en azından ilgilenmiyoruz diye iki satır bir açıklaması olabilirdi. Çok ilgileniyorsa, bu durum böyle havada bırakılmadan oyuncunun kulubüyle görüşülmeli. Ama bazı kulüplerin transfer yöntemlerinden bir tanesi bu; oyuncunun bağını kopararak transferi kolay bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayışa karşı Kayserispor'un duruşu daha önceki yıllardan bellidir. Böyle bir şey var ise, oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor; sezon sonunda her takım Ali'yi alabilir. Ama şu an için oyuncuyu satmamız söz konusu değil" açıklamasıyla Galatasaray'a da sitemde bulundu.

Takım kaptanı olan Ali'nin kafasının karıştığını ve takımın menfaatleri için Antalya kampına götürülmeyeceğini belirten Hurma, Kayserispor'da oynamak istemediğini söyleyen biriyle yola devam etmelerinin mümkün olmadığını ekledi.



Kategori : SPOR