En az Saraçoğlu kadar önemli

En az Saraçoğlu kadar önemli
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 2009 ve önümüzdeki yılı değerlendirdi. Ataşehir'deki araziye dikkat çekti.Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Ataşehir'de alınan araziyle ilgili "şunu iddia ediyorum ki, en az Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun kulübümüzün geleceğindeki maddi önemi büyüklüğünde bir gayrimenkul, kulübümüz tarafından satın alınmıştır." diye konuştu.

Fenerbahçe Dergisi'nin ocak ayı sayısındaki yazısında kulüple ilgili değerlendirmeler yapan Yıldırım, faaliyet gösterdikleri branşlarda aldıkları başarılı sonuçlarla sevindiklerini, bütün takımlarının sezon sonunda şampiyonluk yarışını ilk sırada tamamlayacağına inandıklarını kaydederek, ''Üzüntüsü ve sevinçleri ile 2009 yılının sonuna geldik. Sezon başında koymuş olduğumuz google reklamı nasıl verilir hedeflere doğru yürümenin kıvancını yaşıyoruz. Kulübümüzü, tarihine ve camiasına yakışır şekilde temsil eden ve elde edilen büyük başarılara imza atan tüm sporcularımıza, teknik adamlarımıza, profesyonel çalışanlarımıza emekleri, çabaları ve çubuklu formamızı terletirken döktükleri alın terinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yılda da başarılarının devamını temenni ediyorum'' dedi.

Yıldırım, kulübe kazandırdıkları gayrimenkullerle Fenerbahçe'nin geleceğini garanti altına aldıklarını belirtti.

Bu konuda önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini anlatan Fenerbahçe başkanı, ihale sonucunda 58 milyon 200 bin liraya alınan Ataşehir'deki araziyle ilgili finansman ve gayrimenkul yatırım projesinin detaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydederek, ''Ancak şunu iddia ediyorum ki, en az Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun kulübümüzün geleceğindeki maddi önemi büyüklüğünde bir gayrimenkul, kulübümüz tarafından satın alınmıştır. Değerli Fenerbahçeliler, bizler gelip geçiciyiz, asıl olan Fenerbahçe'dir. Bu değerli gayrimenkuller ile Fenerbahçe'nin geleceği garanti altındadır. Sahip olduğumuz bu eşsiz değerler gelecek için teminatımız olacaktır'' diye devam etti.

SPONSORLUK ANLAŞMALARI

Yaşanan ekonomik krizin etkilerini en aza indirmek amacıyla uyguladıkları tedbirlerle Fenerbahçe Kulübü'nün ekonomik krizden en az etkilenen kulüplerden birisi olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, krizi en az şekilde atlatmalarını sağlayan temel faktörlerin, her alanda yapmış oldukları tasarrufların yanı sıra kulübün finansal yapısını güçlü kılan sponsorluk anlaşmaları ve mali yapıları güçlü iştirakler olduğunu bildirdi.

Mevcut sponsorluk anlaşmalarını kriz günlerinde büyütmelerinin, yeni sponsorluklar bulmalarının son derece önemli olduğunun altını çizen Yıldırım, 125 bin kullanıcıya ulaştıkları Fenercell Projesi'nde 2010 yılı sonu hedeflerinin 200 bin abone olduğunu kaydetti.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ

Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi'ni hayata geçirecek Fenerbahçe Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın gerekli kanuni kuruluş safhalarının tamamlandığını, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden de gerekli izinlerin alındığını belirterek, ''Üniversitemizin, beklentilerimizden de daha önce ülkemizin önemli eğitim kurumları arasında yerini alacağını düşünüyorum'' dedi.



Kategori : SPOR