İdam sehpasından böyle kaçırıldılar VİDEO

  • Ana Sayfa
  • İdam sehpasından böyle kaçırıldılar VİDEO
İdam sehpasından böyle kaçırıldılar VİDEO
İki idam mahkumunun infaz edildikleri idam sehpasından kaçırılması saniye saniye videoya kaydedildi...Abone ol

İran'da iki mahkum idam sehpasından kaçırıldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Video görüntülerinde iki mahkumun, idam ipinin ucunda sallandıkları bir sırada, patlayan karışıklıktan yararlanarak sehpaya çıkan kişiler tarafından kurtarılmaya çalışıldığı görülüyor.

Görüntülerde, mahkumlardan b utah seo irinin öldüğü, diğerinin ise sağ olarak kaçırıldığı anlaşılıyor. Videoda ayrıca, mahkumların kaçırılma girişimi sırasında kalabalığa açılan ateş nedeniyle kanlar içinde yerde yatan bir protestocunun görüntülerine yer veriliyor.

İran'ın Sircan kentinde İsmail Fethizade ve Muhammed İsfendiyarpur adlı iki idam mahkumu, 23 Aralık’ta infaz edilmek üzere çıkarıldıkları şehir meydanındaki idam sehpasından, çıkan karışıklıktan yararlanarak kaçırılmıştı. Karışıklığın, polisin dikkatini dağıtmak üzere idam mahkumlarının yakınları tarafından bilinçli olarak çıkartıldığı ortaya çıkmıştı. Polis, kendisine saldıran kalabalığı havaya ateş açıp gözyaşartıcı bomba kullanarak dağıtmaya çalışmıştı. Bu sırada mahkum yakınları, boyunlarına ilmek geçirilmiş olan mahkumları, iplerini çıkararak kaçırmıştı. Daily Mail'in haberine göre, polisin bu sırada kalabalığın üzerine ateş açması nedeniyle 5 kişinin öldüğü, 25 kişinin de yaralandığı ortaya çıktı.

Polis, kaçırılan mahkumlardan birinin boynu kırıldığı için infaz anında öldüğünü, ancak diğerinin canlı olduğunu açıklamıştı. Sircan savcılığı, iki kişinin banka soymak ve sivillerin hayatını tehlikeye atmaktan dolayı idam cezası aldıklarını duyurmuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:



Yükleyen . -

Kategori : GÜNCEL