Trapattoni Vuralın danışmanı olur

  • Ana Sayfa
  • Trapattoni Vuralın danışmanı olur
Trapattoni Vuralın danışmanı olur
Milli takım için herkes yabancı hoca sevdasına tutuştu. Türk milli takımının eski çalıştırıcısı Meszöly öyle şeyler söyledi ki.Abone ol

A milli takımın eski teknik direktörlerinden Macar Kalman Meszöly, Giovanni Trapattoni'nin Türkiye için yanlış seçim olacağını söyledi.

Türk milli takımı ve ve Fenerbahçe'nin eski nebraska seo teknik direktörlerinden Meszöly, milli takım için adı geçen Trapattoni'nin yanlış seçim olacağını savundu.

Türkiye'de çok başarılı teknik direktörlerin olduğunu söyleyen Meszöly, "Trapattoni yanlış seçim olur, 70 yaşındaki bir kişi ancak danışman olarak getirilebilir" dedi.

YILMAZ VURAL'IN DANIŞMANI OLUR

İtalyan teknik adamın kariyerinin başarılarla dolu olduğunu belirten Meszöly, "ancak her yıl düşüş içinde bir kariyer. Türkiye'de çok değerli hocalar var, bu göreve bir Türk'ün getirilmesi gerekir" dedi.

Meszöly, bu göreve en uygun kişinin Yılmaz Vural olacağını, Trapattoni'nin ise Vural'a danışmanlık yapabileceğini söyledi.

Türk spor medyasında Trapattoni'nin yanı sıra Guus Hiddink ismini de duyduğunu dile getiren Meszöly, "Rusya'yı finallere götüremeyen bir kişinin isminin anılması bile yanlış, Türkiye Futbol Federasyonu neden yabancı istiyor? Türkiye, tarihindeki tüm başarıları yerli hocalarla kazandı" şeklinde konuştu.



Kategori : SPOR