Daniel Güizadan çıldırtacak sözler

  • Ana Sayfa
  • Daniel Güizadan çıldırtacak sözler
Daniel Güizadan çıldırtacak sözler
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'nın, menacerine söyledikleri sözler sarı-laciveertlileri kızdıracak... Abone ol

Güiza'nın, menacerine söyledikleri Fenerbahçeliler'i kızdıracak. İstanbul'un kendisi için kâbus olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, “Fenerbahçe'den kesinlikl hotel reklamları e ayrılmak istiyorum, bana kulüp bul” dedi.

Başkan Aziz Yıldırım onu, 14 milyon Euro gibi rekor bir bonservis ücretiyle İspanya’nın Real Mallorca takımından, büyük umutlarla transfer etmişti. Çünkü İspanya Ligi’nin gol kralıydı bir sezon önce. Attığı goller sonrası, ok atma hareketi yaptığı için “Okçu” olarak anılan Güiza, ilk sezonunda bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, hatta son maçlara doğru, kendisine başlarda büyük destek veren taraftarın bile tepkisini çekti.

Ligler sona erip ülkesine gittiğinde sürekli, “Fenerbahçe’den ayrılmak istiyorum” demeçleri verdi ama kimse onun için 14 milyon Euro’yu ödemeyince, kulübünde kaldı. Bu sezona iyi başladı ama yine uzun bir suskunluk dönemine girip ancak son maçlarda kıpırdandı. Herkes yeniden umutlanmışken, devre arası tatili için gittiği ülkesinde, yine aynı nakaratı tekrarladı.



Kategori : SPOR