Santosa dudak uçuklatan teklif

Santosa dudak uçuklatan teklif
Real Madrid'in gayrı resmi yayın organı MARCA, 'Los Galacticos'un Andre Santos'u kadrosuna katmak için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı Abone ol

İspanyol MARCA Gazetesi, Real Madrid'in ara transferde Fenerbahçeli Andre Santos'u almak istediğini iddia etti. Transferde ön plana çıkan Andre Santos ve Benficalı Luiz'i kapağına taşıyan MARCA, "Brezilya Milli Takımı'nda çıkış yakalayan Andre Santos'a Pellegrini hayranlık duyuy google da üst sıralara çıkmak or.

Sabah'tan Galip Öztürk'ün haberine göre Fenerbahçe'ye sürpriz bir şekilde 7 milyon Euro'ya transfer olan Santos daha fazlasını hak ediyor ve değeri 15 milyon Euro. Madrid gelecek ay oyuncuyu almak için çalışmalarını sürdürüyor" yorumunda bulundu. Gazete Santos ile ilgili yaptığı değerlendirmede ayrıca "Santos 'yeni Roberto Carlos' olarak adlandırıldı, ancak Madrid onu orta sahanın solunda değerlendirmek istiyor" ifadesini kullandı.

MARCA, Real Madrid'e 20 oyuncunun önerildiğini ancak transferde yetkiyi ellerinde bulunduran başkan Perez ile sportif direktör Valdano'nun Andre Santos ve David Luiz'e sıcak baktığını da belirtildi.

SANTOS İDDİALARA NE DEDİ?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, hakkında çıkan Real Madrid'in transfer listesinde bulunduğu iddialarıyla ilgili hiçbir şey bilmediği belirtse de ''Benimle ilgilendiklerini bilmek güzel'' dedi.

İspanyol Marca gazetesinde yer alan demecinde Santos, kendisiyle ilgilenilmesinin iyi şeyler yaptığı anlamına geldiğini kaydetti. Her şeye rağmen geleceğiyle ilgili çıkan transfer haberleri hakkında hiçbir şey bilmediğini vurgulayan Santos, ''Şu anda tatildeyim ve İstanbul'a dönene kadar hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Daha sonra da kendimi Fenerbahçe'ye vermeliyim'' açıklamasını yaptı.



Kategori : SPOR