Bursa turizmde çıtayı yükseltti

  • Ana Sayfa
  • Bursa turizmde çıtayı yükseltti
Bursa turizmde  çıtayı yükseltti
Bursa Valisi Şahabettin Harput, turizmde çok boyutlu olarak 2023 vizyonuna göre kente 5 milyon turist çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Abone ol

Vali Harput, önceki hafta düzenlenen 'Bursa Turizm Çalıştayı' düzenleme kurulu üyelerine birer teşekkür belgesi verdi.

Harput, yaptığ aziziye marker ı açıklamada, Bursa turizm çalıştayına ülkenin üst düzey turizm otoritelerinin katıldığını belirterek, bu çalıştayın Bursa kadar, ülke turizmi içinde önemli sonuçlar bırakan tespitlerle sonuçlandığını kaydetti.

Çalıştayda ilk defa Bursa'ya uluslararası uçuşların başlamasının gündeme geldiğini belirten Vali Şahabettin Harput, "Bu çalıştayla Bursa turizminin çok boyutlu olarak 2023 vizyonuna göre 5 milyon turist hedeflenerek Bursa'nın sahip olduğu değerlerin belli bir plana göre ele alınıp turizmin geleceğinin şekillenmesi hedefleniyor. Bu çalıştay ile Bursa turizminin geleceğine önemli bir kapı aralanmış oldu." dedi.

Vali Harput daha sonra Vali Yardımcısı Kamil Başar başta olmak üzere, Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Gedik, Tülay Uyruk, Dilek Yıldız Karakaş ve Dilek Abiş'e teşekkür belgesi verdi.




Kategori : EKONOMİ