Baykaldan Alevi önderlere davet

Baykaldan Alevi önderlere davet
CHP lideri Baykal, 29 Aralık günü CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek Aşure programına Alevi önderlerini davet etti.Abone ol

"Kerbela'nın acısını yüreğinde hisseden, yasını, orucunu tutan sevgili kardeşim" diye başlayan Baykal'ın mektubu, "Sizi, sizleri oregon seo aşuremizi paylaşmaya davet ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum." diye sona erdi.

Alevi önderleriyle, Alevi kuruluşlarının yöneticilerine gönderilen Baykal imzalı davet mektubu şöyle; "Kerbela'nın acısını yüreğinde hisseden, yasını, orucunu tutan sevgili kardeşim, Kerbela sadece bir insanlık utancı değil, Aynı zamanda bir insanlık suçudur. İnsanlık tarihinin kapkara sayfalarına utanç vesilesi diye kaydedilen Kerbela gibi büyük acılar ancak, "Bir olarak, İri olarak, Diri olarak" ve kardeşlik duyguları pekiştirilerek göğüslenir. Bu anlayış ve bu duygularla her yıl olduğu gibi, bu yıl da Genel Merkezimizde aşure kaynatacağız. 29 Aralık Salı günü saat 12.00'de sizi, sizleri aşuremizi paylaşmaya davet ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."




Kategori : POLİTİKA