Fenerbahçe kimleri alacak?

Fenerbahçe kimleri alacak?
Ara transfer dönemi için spor medyasında Fenerbahçe için ortaya birçok isim atıldı... Peki acaba kulüpte izlenecek yol ne olacak... Abone ol

Dünyanın dört bir yanındaki menajerlere haber salan Fenerbahçe, ‘yaşı genç, fiyatı uygun’ bir golcü bulursa hemen alacak.

Hürriyet'in haberine göre: Aksi taktirde, yabancı transferi sezon sonuna bırakılacak.Son bir haftadır medyada Fenerbahçe’nin yapmayı düşündüğü transferler üzerine birçok şey yazılıp çizildi.

Brezilyalı Roberto Car new mexico seo los’un, ülkesine dönmesiyle yabancı kontenjanında bir kişilik yer açılan sarı lacivertlilerin, bu haklarını forvet mevkisinden yana kullanacağı ileri sürüldü. Ortaya birçok isim atıldı. İtalyan Luca Toni’den Sırp Nikola Zigiç’e, Brezilyalı Dentinho’dan Hollandalı Klaaas jan Huntelaar’a kadar birçok önemli futbolcu Fenerbahçe’ye yakıştırıldı.

Telaffuz edilen isimler ve rakamlar o kadar önemliydi ki, kafaları karıştı. İşin doğrusunu kulübün en yetkili ağızlarından birisi anlattı... Bakın ortaya nasıl bir tabol çıktı

1- Huntelaar konuşulmadı
Milan’da oynayan Klaas Jan Huntelaar’ın transferi hiçbir şekilde gündeme gelmedi. Bunun en önemli sebebi; fiyatının çok pahalı olması. Huntelaar geçen yıl 20 milyon Euro’ya Ajax’tan Real Madrid’e gitti. Cristiano Ronaldo ve Benzema transferleriyle takımda oynama şansı kalmayınca da 15 milyon Euro’ya Milan’a satıldı. Şu anki koşullarda Fenerbahçe’nin bu kadar pahalı bir oyuncuyu alması söz konusu değil.

2- Gönüllerdeki isim SUAREZ
F.Bahçe, medyada yazıldığı üzere yabancı bir forvet almayı gerçekten istiyor. Ama gönüllerindeki isim ne Toni ne Huntelaar ne de Zigiç. Düşündükleri isim Luis Suarez.
Ajax’ta forma giyen Uruguaylı futbolcu, bu sezon kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor. Lig ve kupada toplam 20’den fazla gol atan Luis Suarez’in fiyatı 25 milyon Euro’ya fırlamış durumda. Luis Suarez’in henüz 22 yaşında olduğunu da göz önüne alırsak, F.Bahçe  için bu transfer şimdilik bir hayal.



Kategori : SPOR