Haldun Üstünele zor görev

Haldun Üstünele zor görev
Devre arasında 2 ya da 3 transferle takıma takviye yapmak isteyen transferden sorumlu isim, Üstünel ’az parayla çok iyi işler çıkartmak’ zorunda.Abone ol

İlk yarı boyunca savunmada sıkıntı çeken G.Saray, bir yabancı stoper alacak. Kayserisporlu Ali Turan’ı sağ bekte kullanmayı düşünen sarı-kırmızılılar tran georgia seo sferde ise çeşitli kriterler belirledi.

Yönetime göre alınacak oyuncuların şu 3 özelliği taşıması gerekiyor:

1 Yeni transfer genç olacak.. Hedef uzun yıllar takıma hizmet edecek isimleri kazandırmak.

2 YEDEK bekleme sabrını gösterecek isimler.. Hem forvet hem savunmaya alınacak oyuncuların yedekliği sorun etmemesi en önemli kıstaslardan birisi.

3 EKONOMİK uygunluk.. Sezon başında Keita ve Elano’nun bonservislerine 15.5 milyon Euro ödeyen sarı-kırmızılı takım artık yüksek paralar harcamayacak. 2.5 milyon Euro’luk bonservisin üstüne çıkılmayacak.

ÜSTÜNEL’E ZOR GÖREV

İşte kriterler böyle.. Devre arasında 2 ya da 3 transferle takıma takviye yapmak isteyen transferden sorumlu isim, yeni Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ’az parayla çok iyi işler çıkartmak’ zorunda. Yani G.Saray’ın 1 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında yapacağı transferlerde Üstünel’i yine zorlu bir dönem bekliyor.



Kategori : SPOR