Doğubeyazıtta uyuşturucu operasyonu

  • Ana Sayfa
  • Doğubeyazıtta uyuşturucu operasyonu
Doğubeyazıtta uyuşturucu operasyonu
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki operasyonda, 185 kilo eroin ele geçirildi. Operasyonla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Abone ol

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında operasyon hakkında bilgi verdi.

Kuru, Doğubayazıt Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde seo new york 6 ay önce başlatılan operasyonun, 3 aşamalı olarak gerçekleştirildiğini ifade ederek, 21 Ağustosta ilk operasyonda, komşu ülke vatandaşı E.M. yönetimindeki bir tırın gizli bölmelerinde 274 kilo eroin ele geçirildiğini, zanlının tutuklandığını söyledi.

İkinci operasyonun ise 14 Ekimde yapıldığını anlatan Kuru, bu operasyonda da yine komşu ülke uyruklu V.A. yönetimindeki tırın mazot deposunda 205 kilo eroin bulunduğunu, zanlının tutuklandığını bildirdi.

Naci Kuru, üçüncü operasyonun ise 24 Aralıkta gerçekleştirildiğini bildirdi. Kuru, son operasyon kapsamında Doğubayazıt ilçesinde H.Ö'nün evinde yapılan aramada 185 kilo eroinin ele geçirildiğini kaydetti.

Bu operasyonla ilgili M.İ, B.İ, Ö.İ, H.K, M.A, C.A, A.A, B.Ö, M.T, M.K, H.Ö, İ.G ile S.Ö"nün gözaltına alındığını bildiren Kuru, "söz konusu suç örgütünün deşifre edilmesi kapsamında bugüne kadar 15 şahıs yakalanmış, toplam 664 kilo eroin ele geçirilmiştir" dedi.



Kategori : GÜNCEL