Gülü güldüren Tayyar muhabbeti!

  • Ana Sayfa
  • Gülü güldüren Tayyar muhabbeti!
Gülü güldüren Tayyar muhabbeti!
Önce Erkan Tan, söz aldı ardından da önerisini söyledi! Tan'ın Tayyar ile ilgili bu önerisi kahkahalara neden oldu!Abone ol

Cumhurbaşkanı Gül, TÜBİTAK Bilim Ödülü sahipleri için Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Gül gazetecilerin 'Bülent Arınç' seo usa a suikast olaylarıyla ilgili Genelkurmay Başkanı'yla konuşup konuşmadığı yönündeki sorusuna, "Kendi aramızda konuştuk." diye cevap verdi.

'Neler konuşulduğu' sorusu üzerine ise Gül, "Sadece konuştuğumuzu söylüyorum, daha fazlasını söyleyemem, bana yakışmaz. O zaman tenkit ettiklerimin durumuna düşerim" diye konuştu.

Gazetecilerin ısrarlı soruları ve "olaya müdahale edecek misiniz ?" demesi üzerine ise Gül, "Konuştuysak müdahil olmuşuz demektir." cevabını verdi. Başbakan, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı ile görüştüğünün hatırlatılması üzerine ise Cumhurbaşkanı Gül, "Uzun uzun konuştuk." demekle yetindi.

GAZETECİLERDEN GÜL'E ESPRİ

Bu arada resepsiyonda gazeteciler ile Cumhurbaşkanı Gül arasında esprili konuşmalar geçti. TV8 program yapımcısı Erkan Tan, "Sayın Cumhurbaşkanım, Şamil Tayyar'a da TÜBİTAK Bilim Hizmet Ödülü verilmesi gerekirdi." dedi.



Kategori : POLİTİKA