Keita F.Bahçeye şans tanımadı

  • Ana Sayfa
  • Keita F.Bahçeye şans tanımadı
Keita F.Bahçeye şans tanımadı
Ligin ilk yarısında Galatasaray'ın sağ kanadında fırtına gibi esen Keita şampiyonluk yarışı için giderayak iddialı konuştu... Abone ol

Fildişili yıldız, ilk devreyi lider bitiren Fenerbahçe'nin ilk ikiye giremeyeceğini vurgulayarak "Şampiyon Galatasaray" dedi

Kısa bir tatilin ardından Afrika Kupası finallerinde ülkesi Fildişi Sahili için ter dökecek olan yıldız oyuncu, giderayak içini dökerken Galatasaray'daki ilk 6 ayında yaşadıklarını büyük bir içtenlikle paylaştı.

Şampiy oregon seo onluk yarışında devreyi lider bitiren Fenerbahçe'ye şans tanımayan ve "Biz şampiyon oluruz. Beşiktaş da ligi ikinci sırada bitirir" diyen Keita, sözlerine şöyle devam etti:

"Ligin ilk yarısında sürpriz puan kayıpları yaşadık ama ikinci yarıda bu hataları tekrarlamayacağız. G.Saray şampiyon olacak. Buna takım olarak hepimiz sonuna kadar inanıyoruz. Lig sonunda biz bunu başaracağız. Bence ligi ikinci sırada Beşiktaş bitirir. Fenerbahçe de üçüncü olur. Afrika Kupası finalleri nedeniyle Ocak ayında takımımdan uzak olacağım. Finale kadar gidersek ancak Şubat ayı başında döneceğim. Zaten ilk lig maçında sarı kart cezam nedeniyle forma giyme şansım yok."

İzin almadım sakattım!
Rijkaard'ın kendisine sakatlığı nedeniyle izin verdiğini belirten Keita sözlerine şöyle devam etti: "Bizler profesyonel futbolcularız ve bu işten para kazanıyoruz. Eğer maç varsa herkes kalmak zorunda. Ancak takım içinde bazı futbolculara ayrıcalık tanınırsa hata olur. Bana gelince, Gençlerbirliği maçında öyle bir darbe aldım ki, doktorlar 'Bu darbe 2-3 santim yukarı gelse ayağın kırılabilirdi' dediler. Değil Trabzonspor maçında oynamak; ağrılardan ayakta zor duruyordum. Rijkaard 'Bekle' dedi, ben de bekledim. Doktorlar 'Trabzonspor maçında oynayamaz" raporu verince, gitmeme müsaade ettiler. Gerçekten sakat olmasam Trabzonspor maçına da kalırdım. Ama herkese eşit davranılmasını da beklerdim. Ayrıca takım içinde Afrika Kupası nedeniyle en az tatil yapacak futbolcu da benim."



Kategori : SPOR