Çalışanlara yüksek lisans fırsatı

  • Ana Sayfa
  • Çalışanlara yüksek lisans fırsatı
Çalışanlara yüksek lisans fırsatı
İstanbul Üniversitesi, ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları açtı. Abone ol

İstanbul Üniversitesi, nitelikli öğretim üyesi kadrosunun ders vereceği halkla ilişkiler, gazetecilik ve radyo-televizyon alanında ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları açtı. Dört yıllık yüksek öğretim programlarından mezun, adayların başvurabileceği programlar ersağ 2023 için başvurular 21–25 Aralık tarihlerinde yapılacak. Programa başvuruda yabancı dil bilgisi aranmıyor.

Türkiye’nin en köklü üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi, üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, Akademik Lisansüstü Eğitime Giriş Sınavı’ndan (ALES) 55 ve üzeri puan almış adayları iletişim alanına hazırlayan tezsiz yüksek lisans eğitimine katılmaya çağırıyor.

Nitelikli bireyler

Bu programla genç beyinlere kapılarını açan İstanbul Üniversitesi, uluslararası kaynaklara erişim olanağı tanıyan e-kütüphane sistemi ile iş dünyası için nitelikli birey yetiştiriyor. Başvuracak adaylara Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Radyo Televizyon-Sinema bölümleri için 20’şer kişilik kontenjan ayrıldı.

Programlara başvuracak adaylar Adaylar bahar dönemi için 21 Aralık 2009 tarihinden itibaren Beyazıt’taki İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne başvuru yapabilecek. Başvuruda istenen belgeler ve diğer ayrıntılarla ilgili bilgi, Enstitü’nün http://sbe.istanbul.edu.tr/ internet sitesinde yayınlanacak



Kategori : GÜNCEL