Dodurgalılar senfoni dinledi

Dodurgalılar senfoni dinledi
Eskişehir'de Senfoni Orkestrası ile birlikte konser veren keman sanatçısı Atilla Aldemir'i Dodurgalı hemşehrileri yalnız bırakmadı. Abone ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile birlikte konser veren keman sanatçısı Atilla Aldemir'in Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yaşayan hemşehrileri yalnız bırakmadı. Bir new jersey seo otobüsle Eskişehir'e gelen Dodurgalılar sanatçı Aldemir ile hasret giderirken, ilk kez de senfoni orkestrası görmenin ve dinlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda Şef Ender Sakpınar yönetiminde verilen konserin ilk bölümünde Orkestra, Brahms'ın 2 numaralı senfonisini seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde konuk solist Atilla Aldemir ile sahne alan Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Sarasate'nin Çigan Havaları ile Carmen Keman ve Orkestra için Fantezi ve Massenet'in Meditasyon eserlerini seslendirdi.

Salonu dolduran Eskişehirliler ile Dodurga beldesinden bir otobüsle gelen Atilla Aldemir'in hemşehrileri keman sanatçısını bırakmak istemediler. Sanatçı Aldemir, konserin tamamlanmasından sonra Dodurgalılar'ı görünce mutluluğu arttı. Aldemir hemşehrileri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Dodurgalılar, ilk kez dinlemelerine rağmen senfoniyi çok sevdiklerini belirterek, "Eskişehir yaklaşık bir saatlik yol. Zaman zaman konserlere gelmeye devam edeceğiz" dediler.



Kategori : GÜNCEL