Orhan Kural Ginede esir alındı!

  • Ana Sayfa
  • Orhan Kural Ginede esir alındı!
Orhan Kural Ginede esir alındı!
Profesör Orhan Kural ve arkadaşları Gine'de Ekvator gezisinde beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Otelde esir kaldılar. Abone ol

Gabon ve Ekvator Ginesi Doğa Turu Gezisi kapsamında, Gabon'da bir otelde kalan Prof. Dr. Orhan Kural'ın da aralarında bulunduğu Gezginler Kulübü üyesi 8 kişinin pasaportlarına el Virginia usa flag konuldu.

Alınan bilgiye göre, 3-10 Aralık tarihlerinde Gabon ve Ekvator Ginesi'nde düzenlenen doğa turuna katılan, Prof. Dr. Orhan Kural ile Gezginler Kulübü'nün 7 üyesi, Libreville'de bulunan Meridyen Oteli'ne yerleşti.

Ancak otel ücretinin ödenmediği gerekçesiyle Prof. Kural ile diğer 7 kişinin pasaportlarına el konuldu.

Telefonla AA muhabirini arayan Prof. Dr. Kural, Gabon'a, 3 Aralık Perşembe günü Ekvator Ginesi doğa turu gezisi kapsamında geldiklerini söyleyerek, acentanın otel ücretlerini ödemediğini ve otelin pasaportlarına el koyduğunu belirtti.

Prof. Dr. Kural, 10 Aralık Perşembe günü gezinin biteceğini, fakat bugün başka yerlere gideceklerini ifade ederek pasaportlarına el konulduğu için otelde mahsur kaldıklarını söyledi.

Dönüş biletlerinin de ayrılmadığını kaydeden Prof. Dr. Kural, konuyla ilgili Türkiye'nin Gabon Fahri Konsolosu Nurettin Bedugu ile görüşeceklerini bildirdi



Kategori : GÜNCEL