Amca yeğen ihanetiyle sarsıldı

  • Ana Sayfa
  • Amca yeğen ihanetiyle sarsıldı
Amca yeğen ihanetiyle sarsıldı
Evde 50 bin TL değerindeki altın ve bin 530 doları sakladığı çelik kasa çalındı. İz süren polis gerçeke kısa sürede ulaştı.Abone ol

Adana'da amcasının evinde ziynet eşyası ve parasını sakladığı çelik kasayı 2 arkadaşıyla çalan genç yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 14 Aralık tarihinde Hürriyet Mahallesi'nde Süleyman A, evde 50 bin TL değerindeki altın ve bin 530 doları sakladığı çelik e-ticaret seo kasanın çalındığını bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kapının zorlanmadan, anahtar uydurularak açıldığını, kasanın evde kimsenin olmadığı bir saatte çalındığını belirledi.

Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu, Süleyman A'nın ailesini yakın takibe alan ekipler, hırsızlıktan sabıkalı yeğeni İzzetin A'nın (19) olayı gerçekleştirdiğini belirledi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan İzzettin A. olayı kabul ederken, arkadaşları Aydın Ç. (23) ve Muhammed E. (18) ile kasayı çaldığını anlattı. Bunun üzerine İzzettin A'nın iki arkadaşı da gözaltına alındı.

İzzettin A, borçlarını ödemek için hırsızlık yaptığını belirterek, para ve altınları sakladıkları yeri de polise söyledi. Polisin yaptığı aramada, çalınan eşyalar bulundu. Zanlıların, parayı harcamaya fırsat bulamadıkları tespit edildi.

İzzettin A, kasayı evden çıkardıktan sonra Aydın Ç'nin çalıştığı işyerine götürdüklerini, burada spiral ve balyoz ile kasayı açtıklarını, daha sonra hurdacıya sattıklarını belirtti.

Zanlıların sattığı kasa, Sarıyakup Mahallesi'ndeki bir hurdacıda ele geçirildi. Kasa ve içindeki eşyalar sahibine teslim edildi.



Kategori : GÜNCEL